ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Irene Palace Beach Resort

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ


ΓΕΝΙΚΑ

Το Irene Palace Beach Resort ("εμείς"ή “το ξενοδοχείο μας") σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και προστατεύει τις πληροφορίες που μοιράζεστε μαζί μας διαδικτυακά, χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε, τα διαχειριζόμαστε με απόλυτη διαφάνεια, ενεργώντας σύμφωνα με τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και την ελεύθερη κυκλοφορία αυτών 2016/679 (ΓΚΠΔ) και την αντίστοιχη ελληνική νομοθεσία.

Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε την παρούσα Πολιτική προσεκτικά, όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες μας ή συναλλάσσεστε μαζί μας. Με την ανάγνωση της παρούσας Πολιτικής, ο χρήστης πληροφορείται για τους τρόπους που εμείς, συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μέσα απο την ιστοσελίδα μας https://www.irenepalace.gr

Όλοι οι όροι της παρούσας, εφαρμόζονται σε κάθε περίπτωση στην οποία το Irene Palace Beach Resort λαμβάνει τα προσωπικά σας δεδομένα ως υπεύθυνος επεξεργασίας αυτών και για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική.

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την πολιτική μας, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Irene Palace Beach Resort
Kολύμπια, 85103 - Ρόδος
welcome@irenepalace.gr
www.irenepalace.gr
τηλ. +30 2241 056224


Ποια η έκταση εφαρμογής της Πολιτικής Απορρήτου;

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου εφαρμόζεται για όλες τις πληροφορίες που συλλέγουμε απο την ιστοσελίδα μας www.irenepalace.gr. Η Πολιτική Απορρήτου ισχύει από την ανάρτηση της στην ιστοσελίδα μας και καλύπτει κάθε συλλογή δεδομένων, τη χρήση, το διαμοιρασμό και οποιαδήποτε άλλη μορφή επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Δεν ισχύει για τη συλλογή πληροφοριών απο εμάς με οποιονδήποτε άλλο τρόπο πλην της ιστοσελίδας μας.


Ιστοσελίδες τρίτων, υπερσύνδεσμοι και περιεχόμενο

Η Ιστοσελίδα μας ενδέχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα να περιέχει συνδέσμους προς τρίτες ιστοσελίδες, οι οποίες δεν συνδέονται με οποιοδήποτε τρόπο με εμάς και για τις οποίες δεν ισχύει η παρούσα Πολιτική. Δεν αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε ευθύνη για τις πολιτικές που εφαρμόζουν αυτές οι ιστοσελίδες τρίτων μερών, καθώς δεν έχουμε οποιαδήποτε σχέση με αυτές. Κατά την περιήγηση σας σε αυτές τις ιστοσελίδες σας προτρέπουμε να ελέγχετε τις Πολιτικές διαχείρισης δεδομένων πριν υποβάλλετε οποιαδήποτε πληροφορία σε αυτά.


Τι πληροφορίες συλλέγουμε;

Το Palace Beach Resort είναι ο μοναδικός Υπεύθυνος Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων για όλες τις πληροφορίες που συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας μας.

«Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή προσωπικά δεδομένα» για αυτή την Πολιτική Απορρήτου είναι κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»)·

Δεν πουλάμε, μεταβιβάζουμε είτε με οποιοδήποτε τρόπο αποκαλύπτουμε σε τρίτα άτομα τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς. Η χρήση των δεδομένων που συλλέγουμε μέσω της ιστοσελίδας μας περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στους σκοπούς για τους οποίους τα συλλέγουμε με βάση την παρούσα Πολιτική, όπως:
• Για την πραγματοποίηση των κρατήσεων στο ξενοδοχείων μας, τη διαχείριση των αιτημάτων διαμονής και των πληρωμών
• Για ακυρώσεις ή τροποποιήσεις κρατήσεων
• Για υποβολή σχολίων, αξιολογήσεων ή συναφούς περιεχομένου
• Για την επικοινωνία μαζί μας μέσω των δικτύων κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. Facebook,Instagram, Twitter)
• Για εξυπηρέτηση πελατών ή τεχνική υποστήριξη
• Για τη συναίνεση πελατών για την επικοινωνία marketing

Γενικά, οι τύποι των προσωπικών δεδομένων που επεξεργαζόμαστε ενδέχεται να περιλαμβάνουν:
• Ονομα, Επώνυμο
• Ταχυδρομικό κώδικα ή διεύθυνση τιμολόγησης
• Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
• Τηλέφωνο επικοινωνίας και αριθμό κινητού τηλεφώνου
• Λεπτομέρειες πιστωτικής κάρτας (όνομα/επώνυμο κατόχου, αριθμός καρτας, ημερομηνία λήξης και κωδικός ασφαλείας)
• Επίσημα έγγραφα ταυτοποίησης (όπως διαβατήριο-για την επιβεβαίωση των ταξιδιωτικών πληροφοριών
• Τοποθεσία μέσω διεύθυνσης IP
• Συσκευή που χρησιμοποιείται για την είσοδο στην ιστοσελίδα
• Ώρα άφιξης και συναφείς πληροφορίες
• Διατροφικές και άλλες ανάγκες
• Αλλεργίες
• Χρήση cookies
• Οι προτιμήσεις σας καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής σας σε εμάς (π.χ. Μέγεθος κρεβατιού, τύπους μαξιλαριού κ.α.)
• Άλλα σχετικά δεδομένα


Ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων- Ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα

Όταν αναφερόμαστε στις “ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων” ή στα “ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα”, εννοούμε τα δεδομένα που αφορούν στη φυλετική ή εθνική προέλευση, στα πολιτικά φρονήματα, στις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, στη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, στην υγεία και στην ερωτική ζωή, στα βιομετρικά και γενετικά δεδομένα, τα οποία επιτρέπουν την ταυτοποίηση των υποκείμενων.

Στο Irene Palace Beach Resort, δε συλλέγουμε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, εκτός εάν εσείς μας τα χορηγήσετε με τη ρητή συγκατάθεση σας για κάθε ξεχωριστή επεξεργασία δεδομένων που προβαίνουμε. Τέτοια περίπτωση είναι όταν σας ζητάμε να μας χορηγήσετε ή όταν μας χορηγείτε εσείς οι ίδιοι πληροφορίες σχετικά με την υγεία σας (π.χ αλλεργίες) προκειμένου να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές γαστρονομικές υπηρεσίες. Οι πληροφορίες αυτές τηρούνται σε ασφαλές σημείο, με περιορισμένη πρόσβαση ατόμων και με απόλυτο σεβασμό στην ιδιωτικότητα σας. Όπου μας παρέχετε πληροφορίες για τρίτα άτομα, χρειάζεται να επιβεβαιώσετε ότι έχετε την εξουσιοδότηση απο αυτούς να μας χορηγήσετε αυτές τις πληροφορίες ή ότι έχετε την εξουσία να μας τις χορηγείτε εκ μέρους τους, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση που πρόκειται για παιδί


Σκοπός συλλογής προσωπικών δεδομένων

Συλλέγουμε προσωπικά σας δεδομένα και ενδέχεται να τα μοιραζόμαστε με παρόχους υπηρεσιών ή άλλες οντότητες μόνο για όσο χρόνο μας είναι απαραίτητα για την εκπλήρωση των αιτημάτων και επιθυμιών σας και για την εκπλήρωση των εννόμων συμφερόντων της επιχείρησης μας ή των νομικών μας υποχρεώσεων και μόνο για τους σκοπούς αυτούς. Ενδέχεται επίσης, να συνδυάζουμε τις πληροφορίες που ήδη έχουμε για εσάς (π.χ. την τελευταία σας επίσκεψη) για να σας προσφέρουμε άλλες εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Οι λόγοι για την επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι οι ακόλουθοι:
• Να σας παρέχουμε υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου διαθεσιμότητας δωματίων, της διαχείρισης των κρατήσεων και της προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών (στάδιο προ-σύμβασης και εκπλήρωση σύμβασης/ έννομο συμφέρον του ξενοδοχείου μας)
• Να προωθούμε συγκεκριμένες υπηρεσίες ή άλλες συναλλαγές που εσείς ζητήσατε (εκπλήρωση σύμβασης/ έννομο συμφέρον του ξενοδοχείου μας)
• Να απαντάμε στις ερωτήσεις σας, τα παράπονα σας, ή τις αξιολογήσεις σας για τις υπηρεσίες μας (έννομο συμφέρον του ξενοδοχείου μας)
• Να σας αποστέλλουμε μηνύματα για τις συναλλαγές μας στο διαδίκτυο, επιβεβαιώσεις κρατήσεων, νέα μας ή άλλες ενημερώσεις που ζητήσατε ή που απευθύνονται σε εσάς.
• Να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις, με τις δικαστικές εντολές, να συνεργαστούμε με τις αρχές ή να εμποδίσουμε οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα.
• Για το καθημερινά συμφέροντα της επιχείρησης μας, όπως για παράδειγμα για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και την ορθή διαχείριση της ιστοσελίδας μας.


Πως κρατάμε ασφαλή τα προσωπικά σας δεδομένα

Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και προφυλάξεις, καθώς επίσης και όλα τα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα να διασφαλίσουμε την εμπιστευτικότητα των παρεχόμενων απο εσάς δεδομένων. Αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε ασφαλή συστήματα, με διαδικασίες διαχείρισης τους που διασφαλίζουν την προστασία τους. Μπορούμε επίσης να σας διαβεβαιώσουμε ότι λαμβάνουμε όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα κατόπιν ειδικών συμβάσεων που έχουμε συνάψει με προμηθευτές μας και άλλα τρίτα μέρη (εάν υπάρχουν)


Δεδομένα ανηλίκων

Στο Irene Palace Beach Resort, δεν είναι στην πολιτική μας η συλλογή προσωπικών δεδομένων ανηλίκων απευθείας απο αυτούς (π.χ κάτω των 18 ετών), χωρίς τη συναίνεση των γονέων τους ή του ανάδοχου αυτών. Παρόλα αυτά, είναι πρακτικώς αδύνατο να ελέγξουμε την ηλικία των χρηστών-επισκεπτών της ιστοσελίδας μας. Ενθαρρύνουμε τους γονείς ή οποιονδήποτε τρίτο, να επικοινωνούν μαζί μας σε περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψη τους οποιαδήποτε παροχή προσωπικών δεδομένων σε εμάς απο ανήλικο, ώστε να προβούμε στην άμεση διαγραφή των δεδομένων αυτών.


Πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που συλλέγουμε απο αυτήν την ιστοσελίδα;

Πάντοτε βασίζουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων με μια έγκυρη νόμιμη βάση, όπως για παράδειγμα ο Νόμος, η σύμβαση ή η συναίνεση σας κ.α.

Χρειαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε:

a. Να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις:

• να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητα σας
• να ελέγξουμε τη χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου που προσφέρουμε
• να διευκολύνουμε τη διαχείριση και τους σκοπούς προώθησης, συμπεριλαμβανομένης των στατιστικών του ταξιδιού και των προτιμήσεων διαμονής σας, καθώς επίσης και τους σκοπούς επικοινωνίας των υπηρεσιών μας σε σχέση με τους συνεργάτες προώθησης μας και άλλα τρίτα μέρη (ΕΛΣΤΑΤ)
• να συμμορφωθούμε με τις γενικές νομικές μας υποχρεώσεις
• να διαφυλάξουμε την ασφάλεια των πελατών μας στις εγκαταστάσεις μας
• να εξασφαλίσουμε την αποδεκτή χρήση των υπηρεσιών μας
• να διευκολύνουμε τις πληρωμές και τους ελέγχους πιστωτικών καρτών (π.χ. για κρατήσεις, για πληρωμές κ.α.)
• να διερευνήσουμε υποθέσεις και να απαντήσουμε σε αμφισβητήσεις
• να σας αποστείλουμε σχετικά μηνύματα εμπορικής προώθησης με βάση το Ν. 3471/2006.

b. Να συνάψουμε σύμβαση ή να εκπληρώσουμε τη σύμβαση φιλοξενίας που έχουμε μαζί σας:

• για να σας παρέχουμε υποστήριξη όπου απαιτείται. Για παράδειγμα, ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας εάν αντιμετωπίζετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα, όπου έχουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας.
• για να σας προσφέρουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που ζητήσατε, συμπεριλαμβανομένων της διαχείρισης της κράτησης σας, την τροποποίηση αυτής ή την ακύρωση της, την απάντηση σε τυχόν αιτήματα σας, παράπονα ή ερωτήσεις που ενδέχεται να έχετε.
• για να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητα σας
• για να προβούμε στη συναλλαγή (ολοκληρώνοντας κράτηση, απαντώντας σε αίτημα για πληροφορίες κ.α.)
• για να σας αποστείλουμε σχετικά μηνύματα εμπορικής προώθησης για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας

c. Να προωθήσουμε τα έννομα συμφέροντά μας:

• Προκειμένου να σας βοηθήσουμε να συνάψετε σύμβαση μαζί μας ή να εκπληρώσουμε τη σύμβαση φιλοξενίας που ήδη έχουμε συνάψει (επιβεβαίωση ταυτότητας, διαχείρισης της κράτησης σας, την τροποποίηση αυτής ή την ακύρωση της, απάντηση σε τυχόν αιτήματα σας, παράπονα ή ερωτήσεις που ενδέχεται να έχετε).
• να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας καθώς και να προωθήσουμε ερωτηματολόγια ή έρευνες για να σας προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες και εξατομικευμένες προσφορές για εσάς.
• να ελέγχουμε τη χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας
• να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας στο διαδίκτυο αλλά και εκτός αυτού
• να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις
• να διαφυλάξουμε την ασφάλεια των πελατών μας στις εγκαταστάσεις μας
• να διευκολύνουμε τις πληρωμές και τους ελέγχους πιστωτικών καρτών (π.χ. για κρατήσεις, για πληρωμές κ.α.)

Επιπλέον, ορισμένες φορές ενδέχεται να χρειαστεί η συναίνεση σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Όπου απαιτείται συναίνεση για επεξεργασία των δεδομένων σας, θα αναφέρεται ρητώς στην παρούσα Πολιτική.

Η παροχή προσωπικών πληροφοριών είναι εθελοντική, όμως η άρνηση παροχής τέτοιων πληροφοριών για τους ως άνω σκοπούς ενδέχεται να επηρεάσει την συμβατική μας σχέση και την ικανότητα μας να ικανοποιήσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις ή την χορήγηση σε εσάς προνομίων και επιπλέον υπηρεσιών, πληροφοριών και υλικού που εσείς ζητήσατε. Ακόμα όμως και σε αυτή την περίπτωση, εκτός αν προβλέπεται διαφορετικά, η μη παροχή απο εσάς προσωπικών πληροφοριών σε εμάς δεν θα έχει νομικές επιπτώσεις σε εσάς.


Ανάκληση συναίνεσης ή εναντίωση σε σκοπούς άμεσης εμπορικής προώθησης

Εκτός απο την αποστολή πληροφοριών σχετικών με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας όσο μένετε σε εμάς, όπου έχουμε την συναίνεση σας ή όπου βασιζόμαστε στο έννομο συμφέρον της επιχείρησης μας, ενδέχεται να σας αποστέλλουμε μηνύματα άμεσης εμπορικής προώθησης σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες μας, εκδηλώσεις και προσφορές.

Τα μηνύματα αυτά ενδέχεται να αποστέλλονται μέσω ταχυδρομείου, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή μέσω των πλατφόρμων κοινωνικής δικτύωσης (όπως το Whatsapp, Instagram, Twitter και το Facebook). Ενδέχεται να σας αποστέλλουμε τέτοια μηνύματα όσο διατηρείτε μια συναλλακτική σχέση μαζί μας και για εύλογο χρονικό διάστημα μετά τη λήξη παροχής σε εσάς των υπηρεσιών που ζητήσατε ή όπου θεωρούμε ότι έχουμε έννομο συμφέρον προς αυτό.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοια μηνύματα ή δεν επιθυμείτε να βρίσκεστε στη λίστα αποστολής μηνυμάτων μας στην οποία προηγουμένως είχατε εγγραφεί ή είχατε λάβει απο εμάς τέτοια επικοινωνία εξαιτίας της προηγούμενης συναλλακτικής μας σχέσης, σας παρακαλούμε να απεγγραφείτε απο τη σχετική επικοινωνία ή να μας αποστείλλετε σχετικό email στην παρακάτω διεύθυνση: privacy@irenepalace.gr

Aκόμα και μετά την διαγραφή σας απο τη λίστα μας, εμείς ενδέχεται να εξακολουθήσουμε να επικοινωνούμε μαζί σας για άλλους σκοπούς πλην του marketing, όπως για παράδειγμα για μια συναλλαγή ή για παροχή πληροφοριών σε εσάς. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται για παράδειγμα θέματα εξυπηρέτησης πελατών, ή ερωτήσεις αναφορικά με κάποια κράτηση στο ξενοδοχείο μας.


Πόσο καιρό κρατάμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρόνο απαιτείται απο το Νόμο, ή για όσο χρόνο είναι απαραίτητο να τα διατηρήσουμε για τους σκοπούς που αναφέρθηκαν παραπάνω ή όπου υπάρχει έννομο συμφέρον της επιχείρησης μας προς τούτο.

Θα διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν δεν μας είναι πλέον απαραίτητα και/ή θα λάβουμε μέτρα να τα ανωνυμοποιήσουμε, ώστε να μην είναι δυνατή πλέον η ταυτοποίηση σας (εκτός και αν χρειάζεται να τα διατηρήσουμε βάσει νομική υποχρέωσης) και σε κάθε περίπτωση να τα διατηρούμε μέχρι την μέγιστη χρονική διάρκεια που μας υποχρεώνει ο νόμος.


Τα δικαιώματά σας

Εσείς, ως χρήστης, ως υποκείμενο προσωπικών δεδομένων, έχετε μια σειρά απο δικαιώματα.

Έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας και μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας κατόπιν αιτήματος. Eπιπλέον, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις ακόλουθες πληροφορίες:
• το σκοπό της επεξεργασίας
• τις κατηγορίες των προσωπικών δεδομένων
• τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών στους οποίους κοινοποιούνται/αποκαλύπτονται τα προσωπικά σας δεδομένα και ειδικά τους αποδέκτες σε τρίτες χώρες ή διεθνείς οργανισμούς (εάν υπάρχουν)
• την χρονική περίοδο διατήρησης/ αποθήκευσης των προσωπικών δεδομένων, όπου αυτό προβλέπεται, και εάν δεν είναι αυτό εφικτό τα κριτήρια με βάση τα οποία καθορίζεται η περίοδος αυτή.
• τo δικαίωμα διόρθωσης ή διαγραφής προσωπικών δεδομένων προς τον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων ή την εναντίωση στην επεξεργασία
• το δικαίωμα του υποκειμένου να καταθέτει παράπονο στην αρμόδια αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων
• όταν τα προσωπικά δεδομένα δε συλλέγονται απο το υποκείμενο των δεδομένων, οποιαδήποτε πληροφορία για την πηγή συλλογής αυτών
• την ύπαρξη αυτοματοποιημένου τρόπου λήψεως αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, όπως αναφέρεται στο άρθρο 22 (1) και (4) του Κανονισμού. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να υπάρχουν πληροφορίες για το τρόπο λειτουργίας του συστήματος, τη σημασία του και τις συνέπειες της επεξεργασίας στα υποκείμενα δεδομένων.

Επιπλέον, τα υποκείμενα δεδομένων οφείλουν να αποκτούν περαιτέρω πληροφορίες για τη μεταφορά των δεδομένων αυτών σε τρίτη χώρα ή σε διεθνή οργανισμό. Όπου συντρέχει αυτή η περίπτωση, το υποκείμενο δεδομένων έχει το δικαίωμα να πληροφορείται για όλα τα αναγκαία μέτρα που διασφαλίζουν τη μεταφορά αυτή.

Εάν το υποκείμενο των δεδομένων επιθυμεί να ασκήσει το δικαίωμα του στην πρόσβαση, μπορεί να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της επιχείρησης μας ή να αποστείλει ένα email στο νομικό μας τμήμα στην διευθυνση privacy@irenepalace.gr
• έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση ανακριβών, λανθασμένων ή ελλιπών στοιχείων (δικαίωμα διόρθωσης)
• έχετε το δικαίωμα να ζητάτε απο εμάς τη διαγραφή ή τον περιορισμό των προσωπικών σας δεδομένων, για παράδειγμα όπου τα δεδομένα σας δεν μας είναι πλέον απαραίτητα για το σκοπό της επεξεργασίας για τον οποίο τα συλλέξαμε (δικαίωμα στη λήθη και δικαίωμα στον περιορισμό)
• έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε τα προσωπικά σας δεδομένα, σε δομημένο μορφότυπο, σε μορφή αναγνώσιμη, έχοντας επίσης το δικαίωμα να τα μεταφέρετε σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος χωρίς κανένα περιορισμό (δικαίωμα στη φορητότητα)
• έχετε το δικαίωμα να εναντιώνεστε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όπου βασιζόμαστε στο έννομο μας συμφέρον σαν νόμιμη βάση για την επεξεργασία (δικαίωμα στην εναντίωση)

Για την άσκηση αυτών των δικαιωμάτων, παρακαλώ επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο μας στη διεύθυνση privacy@irenepalace.gr

Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας αυτών, πρέπει να γίνει επιβεβαίωση της ταυτότητας σας.

Θα πρέπει να προσκομίσετε αντίγραφο της αστυνομικής σας ταυτότητα, ή δίπλωμα οδήγησης, ή διαβατήριο ή πιστοποιητικό γεννήσεως. Ένα απο αυτά τα έντυπα μας αρκεί για να προβούμε στην ταυτοποίηση σας. Εάν το Ξενοδοχείο μας δεν λάβει κάποιο απο τα ως άνω έντυπα σε αναγνώσιμη μορφή, ενδέχεται να σας ζητηθούν επιπλέον στοιχεία.

Εάν θεωρείτε ότι το Ξενοδοχείο μας δεν έχει συμμορφωθεί με τα δικαιώματα προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να προβείτε στην κατάθεση παραπόνου στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. (http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,15048&_dad=portal&_schema=PORTAL)


Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων

Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να διαβιβάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις και τις εντολές κρατικών υπηρεσιών για τους ανωτέρω λόγους, σύμφωνα με το Νόμο ή για την προστασία των εννόμων συμφερόντων μας για τη συμμόρφωση με το εφαρμοστέο Δίκαιο.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαβιβαστούν μόνο σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική και όπου υπάρχει ειδική συμφωνία με τα τρίτα αυτά μέρα για τη διασφάλιση της μεταφοράς των δεδομένων σας.

Δεν πουλάμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτα μέρη και χωρίς τη συναίνεση σας, ούτε τα κοινοποιούμε σε οργανισμούς για σκοπούς άμεσης εμπορικής προώθησης. Ενδέχεται επίσης, να διαβιβάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε όμιλο επιχειρήσεων ή σε τρίτα μέρη για τους ως κάτωθι σκοπούς:
Ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα
• με τρίτα μέρη συναλλαγών, παρόχους υπηρεσιών, τεχνικούς ασφαλείας και τεχνικής υποστήριξης και άλλους συμβούλους, προμηθευτές και παρόχους υπηρεσιών, οι οποίοι χρειάζονται πρόσβαση σε τέτοιες πληροφορίες ώστε να διεκπεραιώσουν την δουλειά που έχουν αναλάβει ή να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που ζητήσατε
• με οποιονδήποτε εμπλέκεται κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης των κρατήσεων σας (ταξιδιωτικοί πράκτορες, ομάδα διοργανωτών ταξιδιών κτλ) προκειμένου να εκπληρώσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις
• με δικαστήρια, αστυνομικές αρχές, κυβερνητικούς φορείς και εποπτικές αρχές (σε οποιαδήποτε δικαιοδοσία) ή για να μπορέσουμε να απαντήσουμε σε αντίστοιχα αιτήματα απο τους ως άνω φορείς σύμφωνα με το Νόμο, Κανονισμό, εντολή δικαστηρίου ή οποιαδήποτε άλλη νομική ή εξωδικαστική διαδικασία.
• για την προστασία της ιδιοκτησίας μας και των συμφερόντων μας αλλά και την ασφάλεια και την προστασία τρίτων μερών, εάν θεωρήσουμε ότι οι πράξεις σας είναι μη συμβατές με τις πολιτικές μας.
• με τους συμβούλους μας, λογιστές, δικηγόρους ή άλλους επαγγελματίες για σκοπούς διαχείρισης, υποστήριξης ή βελτίωσης των επιχειρηματικών μας συμφερόντων και για τη συμμόρφωση μας με τις νομικές μας υποχρεώσεις.
• για οποιαδήποτε λόγο υποχρεούμαστε ή δικαιούμαστε να πράξουμε τούτο σύμφωνα με το νόμο και το εφαρμοστέο δίκαιο.


Διασυνοριακές Διαβιβάσεις Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται στο ξενοδοχείο μας, στο οποίο διαμένετε ή το οποίο επισκέπτεστε. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν διαβιβάζονται σε τρίτες χώρες εκτός ΕΟΧ.

Στην περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός ΕΟΧ, θα επιλεγούν Χώρες που έχουν επάρκεια προστασίας προσωπικών δεδομένων και μόνο κατόπιν ρητής συναίνεσης σας.

Στην περίπτωση που μεταφερθούν τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός ΕΕ, θα χρησιμοποιηθούν πρότυπες ρήτρες μεταφοράς, για να εξασφαλίσουμε ότι η μεταφορά αυτή γίνεται σύμφωνα με τη νομοθεσία και το εφαρμοστέο δίκαιο προστασίας προσωπικών δεδομένων και ιδιωτικότητας.

Σε περίπτωση διαβίβασης δεδομένων σε τρίτο μέρος σε τρίτη χώρα, η οποία δεν έχει επαρκές επίπεδο προστασίας απο την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τέτοια μεταφορά θα γίνεται μόνο σύμφωνα με τους διμερείς εταιρικούς κανόνες ή των εξουσιοδοτημένων απο την ευρωπαϊκή Επιτροπή τυποποιημένων συμβατικών ρητρών. Αντίγραφο των συμβάσεων αυτών δύναται να δοθεί σε εσάς κατόπιν αιτήματος.


Οι εκτελούντες της Επεξεργασία

Ενδέχεται να υπάρχουν εταιρίες-εκτελούντες την επεξεργασία, που δρουν για λογαριασμό μας και συλλέγουν για εμάς προσωπικά δεδομένα ή χρησιμοποιούν δεδομένα που τους προωθούμε για να σας παρέχουν υπηρεσίες. Οι εταιρίες αυτές δύνανται να χρησιμοποιούν τα δεδομένα σας μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες τις δικές μας και για τους σκοπούς που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική.


Ταξιδιωτικοί πράκτορες και συνεργάτες

Συλλέγουμε πληροφορίες για εσάς από τρίτα μέρη. Αυτό ενδέχεται να περιλαμβάνει ταξιδιωτικούς πράκτορες μέσω διαδικτύου, ταξιδιωτικές ιστοσελίδες, και άλλους συνεργάτες. Η συλλογή των δεδομένων γίνεται όταν προβαίνετε σε κρατήσεις, σε έλεγχο της διαδικτυακής σας παρουσίας, ή όταν αλληλεπιδράτε με οποιονδήποτε προωθεί την επιχείρηση μας ή συνεργάζεται με εμάς. Σας παρακαλούμε να ελέγχετε πάντοτε τις Πολιτικές διαχείρισης προσωπικών δεδομένων των ταξιδιωτικών εταιριών ή άλλων τρίτων μερών, καθώς διαχειρίζονται τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τους όρους των δικών τους Πολιτικών.


Σήματα "Μη Ανίχνευσης" ή ρυθμίσεις περιηγητή/συσκευής

Η ιστοσελίδα μας δεν είναι σχεδιασμένη για την απόκριση σε σήματα "μη ανίχνευσης" ή σε αντίστοιχες ρυθμίσεις περιηγητή/συσκευής.


Στατιστική Ανάλυση και βελτίωση προϊόντων

Ενδέχεται να χρησιμοποιούμε πληροφορίες δικές σας για να βελτιώνουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Για παράδειγμα, ενδέχεται να ελέγχουμε τις προτιμήσεις των πελατών μας ώστε να τους προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες καθ ' όλη τη διάρκεια παραμονής τους.


Πολιτική Cookies

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία ένας ιστότοπος αποθηκεύει στον υπολογιστή των χρηστών/επισκεπτών ή στην κινητή τους συσκευή (Smartphone, tablet κλπ) όταν επισκέπτονται αυτόν τον ιστότοπο μέσω του προγράμματος περιήγησης.

Δεν είστε υποχρεωμένοι να αποδέχεστε τα Cookies. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να ρυθμίσετε τον περιηγητή σας να σας ενημερώνει πριν λάβετε cookie, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να το αποδεχθείτε ή να το απορρίψετε ή να αρνηθείτε να λαμβάνετε cookies γενικά. Η ιστοσελίδα www.allaboutcookies.org cπεριλαμβάνει βήμα-βήμα οδηγίες για το πώς μπορούν να απενεργοποιηθούν τα cookies απο τους χρήστες.

Για περισσότερες πληροφορίες για την πολιτική των cookies μας πατήστε εδώ ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

Παρακαλούμε έχετε υπόψη σας ότι διαφημιστές και τρίτα μέρη ενδέχεται να χρησιμοποιούν επίσης cookies. Αυτά τα μέρη χρησιμοποιούν τα λεγόμενα cookies "τρίτων μερών" ώστε να εντοπίζουν την επίδραση των διαφημίσεων σε εσάς και/ή να ταυτοποιούν οποιαδήποτε ιστοσελίδα επισκέπτεστε η οποία περιλαμβάνει διαφημίσεις δικές τους. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου των τρίτων μερών.


Είσοδος στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

OΟι ιστοσελίδες και οι εφαρμογές έχουν plug-ins στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων του Facebook, Twitter, Youtube, Google+, και Instagram.

Με την χρήση, την είσοδο σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω της ιστοσελίδας μας, ενδέχεται (σύμφωνα με τις ρυθμίσεις απορρήτου σας) να έχουμε πρόσβαση, να χρησιμοποιούμε και να συλλέγουμε πληροφορίες για εσάς συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά: του ονόματος, της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης, φύλο, τοποθεσία, φωτογραφία, προφίλ, επαφές και άλλες πληροφορίες που επιλέξατε να είναι διαθέσιμες/δημόσιες.

Για περισσότερες πληροφορίες για τους λόγους και το βαθμό που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συλλέγουν και επεξεργάζονται δεδομένα σας, ή για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τις ρυθμίσεις απορρήτου του παρόχου/μέσου κοινωνικής δικτύωσης.


Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου μας

Η πολιτική αυτή ενδέχεται να υφίσταται συχνές αλλαγές. Σε περίπτωση τροποποίησης των όρων συλλογής, χρήσης, διαβίβασης ή εν γένει επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στην παρούσα Πολιτική, θα σας το γνωστοποιήσουμε τουλάχιστον 30 ημέρες πριν την εφαρμογή της παρούσας Πολιτικής. Οι τροποποιήσεις αυτές θα πραγματοποιούνται ώστε να συμμορφωθεί η επιχείρηση μας σε τυχόν νομοθετικές τροποποιήσεις, ορθές πρακτικές, αλλαγές στον τρόπο παροχής υπηρεσιών απο πλευράς μας ή του τρόπου συλλογής και χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων.

Η εξακολούθηση χρήσης του παρόντος ιστοτόπου απο εσάς συνεπάγεται την αποδοχή των αλλαγών αυτών. Εάν οποιαδήποτε αλλαγή είναι μη αποδεκτή απο εσάς, σας παρακαλούμε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ( ή οποιουδήποτε τρίτου στο όνομα του οποίου έγινε κάποια κράτηση) απο τα αρχεία μας.


Επικοινωνία

Εάν επιθυμείτε να έχετε επαφή μαζί μας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:

Irene Palace Beach Resort
Koλύμπια, 85103 - Ρόδος
welcome@irenepalace.gr
www.irenepalace.gr
τηλ. +30 2241 056224




ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

Στο Irene Palace Beach Resort, θεωρούμε ότι πρέπει να είμαστε διαφανείς στη διαδικασία συλλογής των προσωπικών σας δεδομένων. Γι αυτό το λόγο η παρούσα πολιτική περιλαμβάνει όλες τις αναγκαίες πληροφορίες για το πως χρησιμοποιούμε Cookies στην ιστοσελίδα μας.

Χρησιμοποιούμε Cookies ώστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι όσοι χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας να έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Επιπλέον, τα Cookies μας βοηθάνε να κρατάμε ασφαλή τα δεδομένα σας. Με τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας, συμφωνείτε στη χρήση των Cookies για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα πολιτική.


Τι είναι τα Cookies;

Cookies είναι σαν μικρά αρχεία κειμένου, τα οποία αποστέλλονται και αποθηκεύονται με τη βοήθεια του φυλλομετρητή (browser) στις διάφορες συσκευές σας (πχ. υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο κ.α.) σε ένα συγκεκριμένο μέρος. Κάποια Cookies είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της ιστοσελίδας, ενώ άλλα χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήστη και να διευκολύνουν την περιήγηση στην ιστοσελίδα.


Κατηγορίες Cookies

1. Tα Cookies διακρίνονται στα "απολύτως αναγκαία" και τα "μη αναγκαία".


Τα "απολύτως αναγκαία" μπορούν :
• είτε να χρησιμοποιηθούν για να διευκολύνουν τη μετάδοση των επικοινωνιών σε ένα δίκτυο
• είτε επειδή είναι απολύτως αναγκαία για μια διαδικτυακή υπηρεσία που έχετε ζητήσει (π.χ. μια ιστοσελίδα ή μια υπηρεσία σε μία ιστοσελίδα)

NΤα "μη αναγκαία":
είναι τα Cookies που δεν εμπίπτουν στην κατηγορία των αναγκαίων, όπως για παράδειγμα όλα όσα αναλύουν την συμπεριφορά του χρήστη σε μια ιστοσελίδα (αναλυτικά Cookies) ή Cookies που χρησιμοποιούνται για διαφημίσεις προς τον χρήστη (διαφημιστικά Cookies).

2. Tα Cookies διακρίνονται σε "περιόδου λειτουργίας" και σε "μόνιμα"


Τα Cookies Περιόδου λειτουργίας:
είναι cookies που λήγουν όταν κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας.
Τα Μόνιμα cookies:
είναι cookies που παραμένουν στη συσκευή σας για μια καθορισμένη χρονική περίοδο ή μέχρι να τα διαγράψετε.

3. Tα Cookies διακρίνονται σε Cookies πρώτων και τρίτων μερών


Cookies πρώτων μερών:
αυτά είναι cookies που ορίζονται από τον ιστότοπο που επισκέπτεστε τη συγκεκριμένη στιγμή.

Cookies τρίτων μερών: αυτά είναι cookies που ορίζονται από ένα άλλο τρίτο μέρος εκτός του ιστοτόπου που επισκέπτεστε. Εάν επισκεφθείτε για παράδειγμα, μια σελίδα με περιεχόμενο ενσωματωμένο απο το Youtube ή το Facebook, αυτά τα τρίτα μέρη ενδέχεται να τοποθετήσουν τα δικά τους cookies στη συσκευή σας. Για περισσότερες πληροφορίες γι' αυτά τα cookies, σας παρακαλούμε να ελέγχετε τις ιστοσελίδες αυτών των τρίτων μερών σχετικά με την πολιτική των cookies.


Τι είδη Cookies χρησιμοποιούμε;

Στην ιστοσελίδα μας https://www.irenepalace.gr/index.html δεν χρησιμοποιούμε cookies.

Ωστόσο, όταν επισκέπτεστε το σύστημα online κρατήσεων μας στη σελίδα https://bit.ly/2JM4zxT εκεί θα βρείτε τα παρακάτω cookies:

  • Όνομα: BNES_PHPSESSID | Τρίτο Μέρος: verticalbooking.com | Είδος: Περιόδου λειτουργίας | Περιγραφή: Αυτό το cookie προσφέρει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας στο PHPSESSID cookie
  • Όνομα: BNI_LPpersistence | Τρίτο Μέρος: verticalbooking.com | Είδος: Περιόδου λειτουργίας | Περιγραφή: Ταυτοποιεί το παρούσα κατάσταση του χρήστη (πχ εγγεγραμμένος ή όχι στο Wordpress) ώστε να ολοκληρώσει την διαδικασία κράτησης
  • Όνομα: PHPSESSID | Τρίτο Μέρος: verticalbooking.com | Είδος: Περιόδου λειτουργίας | Περιγραφή: Είναι το cookie που μεταφέρει τις πληροφορίες κράτησης στην ιστοσελίδα του verticalbooking για τους σκοπούς της κράτησης.


  • Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα cookies τρίτων μερών εδώ.


    Διαχείριση Cookies

    Σχεδόν όλοι οι περιηγητές έχουν ενσωματώσει ειδικές ρυθμίσεις διαχείρισης cookies. Όμως, σε περίπτωση που επιλέξετε να περιορίσετε στον περιηγητή σας τη χρήση των cookies, ενδέχεται να μη έχετε την ίδια καλή εμπειρία χρήστη και εξατομικευμένες υπηρεσίες. Ενδέχεται επίσης, να μην μπορείτε να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες που επιθυμείτε για το σκοπό της κράτησης.


    Διαγραφή Cookies

    Όλοι οι περιηγητές επιτρέπουν στις ρυθμίσεις τους τον περιορισμό και τη διαγραφή των cookies. Τα βήματα έως τη διαγραφή είναι διαφορετικά σε κάθε περιηγητή. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο Μενού και στην κατηγορία Βοήθεια του δικού σας περιηγητή.

    Επιπλέον, μέσω του περιηγητή σας μπορείτε να δείτε ποια cookies βρίσκονται αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας και να τα διαγράψετε.

    Τα Cookies είναι αρχεία κειμένου και επομένως μπορείτε να τα ανοίξετε και να διαβάσετε το περιεχόμενο τους ανά πάσα στιγμή. Τα δεδομένα που περιλαμβάνουν συνήθως είναι κρυπτογραφημένα και άρα δεν θα καταφέρετε πάντοτε να αναγνώσετε το περιεχόμενο τους, εκτός απο την ιστοσελίδα που τα εγκατέστησε.

    Αν διαγράψετε τα cookies, η ιστοσελίδα ενδέχεται να μη λειτουργεί όπως σχεδιάστηκε να λειτουργεί. Εάν χρησιμοποιείτε διαφορετικές συσκευές για πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας (για παράδειγμα κινητό, υπολογιστής και tablet κ.α.) απαιτείται να επιβεβαιώσετε ότι έχετε προσαρμόσει όλες τις επιθυμητές ρυθμίσεις για τα cookies σε κάθε περιηγητή κάθε συσκευής.

    Απενεργοποιώντας τα cookies επηρεάζεται επίσης, η επίβλεψη της κίνησης σας μέσα στην ιστοσελίδα, ωστόσο ο κώδικας ανάλυσης της ιστοσελίδας θα συνεχίσει να αναγνωρίζει την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας.

    Για περισσότερες πληροφορίες για τα cookies, για το ποια cookies έχουν εγκατασταθεί και πως να τα διαχειριστείτε ή να τα διαγράψετε επισκεφθείτε τις εξής ιστοσελίδες: wikipedia.org, www.allaboutcookies.org, ή www.aboutcookies.org.


    Επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες

    Οι κατασκευαστές περιηγητών παρέχουν χρήσιμες σελίδες διαχείρισης cookies. Στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τους πιο γνωστούς περιηγητές και τις ρυθμίσεις τους:
    Google Chrome
    Internet Explorer
    Mozilla Firefox
    Safari (Desktop)
    Safari (Mobile)
    Android Browser
    Opera
    Opera Mobile

    Για άλλους περιηγητές, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τις πληροφορίες που παρέχει ο κάθε κατασκευαστής.


    Αλλαγές στην Πολιτική Cookies

    Η πολιτική και οι διαδικασίες μας στο Irene Palace Beach Resort βρίσκονται σε διαρκή διαδικασία ενημέρωσης. Ενδέχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα να επικαιροποιούμε την πολιτική μας. Οποιαδήποτε αλλαγή στην πολιτική Cookies θα αναρτάται στην παρούσα σελίδα.



    OΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

    Γενικοί Όροι

    Εισερχόμενοι σας στην ιστοσελίδα “Irenepalace.gr” συμφωνείτε με τους όρους χρήσης αυτής της σελίδας.

    Προβάλλοντας, αποθηκεύοντας προσωρινά ή οριστικά περιεχόμενο ή με άλλο τρόπο αλληλεπιδρώντας με την ιστοσελίδα συμφωνείται με τους παρόντες όρους. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν συμφωνείτε με τους παρόντες όρους δεν μπορείτε να συνεχίσετε την περιήγηση.


    Ορισμοί

    Με τους όρους “Εταιρία”, “Irenepalace.gr”, “ιστοσελίδα” ή “εμείς” εννοείται η επιχείρηση IRENE PALACE BEACH RESORT - (ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΑΕ), ΑΡ. ΜΗΤΕ. 1143K014A0316300

    Με τον όρο “κράτηση” εννοείται οποιοσδήποτε τρόπος συμφωνίας μεταξύ της εσάς και την εταιρία, συμπεριλαμβανόμενης της κράτησης δωματίου ή οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας.

    Με τον όρο “εσείς” ή “πελάτης” εννοείστε εσείς ως δεύτερο συμβαλλόμενο μέρος από την στιγμή που περιηγείστε στην ιστοσελίδα ή επιχειρείτε την ολοκλήρωση κάποιας κράτησης.


    Εφαρμογή Όρων

    Όλες οι κρατήσεις που γίνονται μέσω της παρούσας ιστοσελίδας υπόκεινται στους παρόντες όρους. Για το λόγο αυτό, επιχειρώντας μια κράτηση στην ιστοσελίδα ”Irenepalace.gr” συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε νομικά από αυτούς. Παρακαλούμε για την προσεκτική τους ανάγνωση.

    Οι παρόντες όροι δεν εφαρμόζεται μόνο στο πρόσωπο που επιχειρεί την κράτηση αλλά και σε κάθε άλλο πρόσωπο υπέρ του οποίου γίνεται η κράτηση αυτή.


    Συμβατική Ικανότητα

    Με το να συμβάλλεστε με την ιστοσελίδα “Irenepalace.gr” βεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών και ότι διαθέτετε συμβατική ικανότητα με βάση το εφαρμοστέο δίκαιο.


    Διαδικασία Κράτηση

    Η διαδικασία κράτησης γίνεται μέσα από τρίτη πλατφόρμα στην οποία ανακατευθύνεστε. Με σκοπό να ολοκληρώσετε το αίτημα κράτησης πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα απαιτούμενα πεδία.

    Η παραπάνω διαδικασία αποτελεί μόνο αίτημα κράτησης. Η κράτηση δεν ολοκληρώνεται παρά μόνο εφόσον λάβετε μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιβεβαιώνει την κράτησή σας.

    Εάν το αίτημα κράτησης σας απορριφθεί για οποιονδήποτε λόγο, τυχόν χρήματα που έχετε καταβάλει θα σας επιστραφεί άμεσα.

    Εναλλακτικά, σε κάθε περίπτωση, και οι κρατήσεις που ολοκληρώνονται μέσω άλλου είδους επικοινωνίας (τηλέφωνο, e-mail, φόρμα επικοινωνίας), τυγχάνουν εφαρμογής οι παρόντες όροι.


    Υπηρεσίες και Τιμές

    Οι υπηρεσίες και τα είδη πακέτων που προσφέρονται σε κάθε τύπο κράτησης, περιγράφονται αναλυτικά κατά τη διαδικασία κράτησης και εφαρμόζονται στους όρους της παρούσας.

    Οι υπηρεσίες και τιμές εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα και μπορούν να μεταβληθούν ανά πάσα στιγμή. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχονται σε κάθε πακέτο παρακαλούμε απευθυνθείτε στην εταιρία πριν ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

    Οι τιμές ανά κράτηση μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με τις ημερομηνίες, τον τύπο του δωματίου και το είδος του πακέτου (π.χ. ημιδιατροφή - ή all-inclusive).

    Πριν ολοκληρώσετε την κράτηση σας σας εμφανίζονται όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν την κράτηση σας (ημερομηνίες, τύπος, δωματίου, τιμή κ.λ.π) καθώς και οι λοιποί όροι που συμπεριλαμβανομένων των όρων ακύρωσης και πληρωμής. Εάν σε κάθε περίπτωση δεν συμφωνείτε με τους όρους αυτούς παρακαλούμε διακόψτε τη διαδικασία κράτησης ή επικοινωνήστε με την Εταιρία για διευκρινίσεις.


    Όροι και Τρόποι Πληρωμής

    Οι όροι και οι τρόποι πληρωμής για κάθε είδος κράτησης ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο της κράτησης, την προσφερόμενη τιμή κ.λ.π. Οι όροι πληρωμής (π.χ. προκαταβολή, προπληρωμή, πληρωμή στο ξενοδοχείο) για την επιλεγμένη κράτηση εμφανίζονται κατά την διαδικασία της κράτησης.

    Στην περίπτωση κατά την οποία απαιτείται η κατάθεση χρημάτων, η κράτηση δεν μπορεί να ολοκληρωθεί αν αυτή δεν έχει λάβει χώρα.

    Οι διαθέσιμοι μέθοδοι πληρωμής, μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο της κράτησης. Οι συνήθεις μέθοδοι πληρωμής είναι οι παρακάτω:
    1. Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα
    2. Κατάθεση σε τράπεζα
    3. Πληρωμή στο ξενοδοχείο.


    Υπηρεσίες που Παρέχονται από Τρίτους

    Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης, η πλατφόρμα κράτησης μπορεί να εμφανίσει την επιλογή κράτησης για υπηρεσίες που παρέχονται από τρίτους (π.χ. κατάδυση ή ιππασία). Η Εταιρία είναι υπεύθυνη μόνο για να ενημερώσει το τρίτο μέρος για της κράτησης σας για τις υπηρεσίες του, ενώ δεν εγγυάται για την εγκυρότητα, την ασφάλεια και την ποιότητα της υπηρεσίας. Η Εταιρία δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για κάθε θέμα που προκύπτει από την παροχή υπηρεσιών των τρίτων μερών. Εσείς είστε αποκλειστικά υπεύθυνη για την κατάρτιση της συμφωνίας μαζί τους.


    Πολιτική Ακύρωσης/ Υπαναχώρηση

    Η πολιτική ακύρωσης για κάθε είδος κράτησης αναγράφεται κατά τη διαδικασία της κράτησης.

    Συνήθως η πολιτική ακύρωσης είναι δωρεάν ακύρωση ή τροποποίησης της κράτησης έως τις 12 η ώρα π.μ. της τρίτης ημέρας πρίν την άφιξη. Κόστος ίσο με την βραδιά της πρώτης διανυκτέρευσης χρεώνεται σε περίπτωση μη εμφάνισης ή καθυστερημένης ακύρωσης ή τροποποίησης.

    Σε περίπτωση που η πολιτική ακύρωσης δεν αναφέρεται κατά τη διαδικασία κράτησης, η ημερομηνία κατά την οποία έχετε δικαίωμα να ακυρώσετε την κράτηση σας είναι 14 ημέρες από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της κράτησης (σύμφωνα με τον Ν.2251/1994 όπως έχει τροποποιηθεί).

    Σε περίπτωση κράτησης πρέπει να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε τη φόρμα ακύρωσης σύμφωνα με το Ν 2251/1994 όπως έχει τροποποιηθεί. Η συμπληρωμένη φόρμα πρέπει να αποσταλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέσα στο πλαίσιο των ημερομηνιών που αναφέρεται παραπάνω. Σε περίπτωση διαφωνίας για την ημερομηνία κατά την οποία η φόρμα ακύρωσης σας παρελήφθη από την Εταιρία, είναι στη δική σας ευθύνη να αποδείξετε ότι η αυτή παραλήφθηκε κατά τις ως άνω ημερομηνίες.

    Δεν μπορείτε να υπαναχωρήσετε από την κράτηση εφόσον η υπηρεσία έχει ήδη παρασχεθεί.


    Αδυναμία Παροχής Υπηρεσίας

    Η Εταιρία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσει στους πελάτες τις ακριβείς υπηρεσίες για τις οποίες ολοκληρώθηκε η κράτηση. Σε περίπτωση που κατά την οποία είτε λόγω πολλών κρατήσεων είτε για άλλο λόγο αυτό δεν είναι εφικτό η Εταιρία υποχρεούται να:
    Παρέχει στον πελάτη χωρίς χρέωση κατάλυμα σε άλλο ξενοδοχείο ίδιας ή καλύτερης τάξης, στην ίδια πόλη, κατά τις ίδιες ημερομηνίες, με τις ίδιες ή καλύτερες υπηρεσίες και παροχές με αυτές που συμφωνήθηκαν μέσω της κράτησης.
    Παρέχει στον πελάτη δωρεάν μεταφορά στον εν λόγω κατάλυμα.
    Εάν τα ανωτέρω δεν είναι εφικτά, η Εταιρία πρέπει να επιστρέψει ολόκληρο το ποσό της κράτησης.


    Άρνηση Παροχής των Υπηρεσιών

    Σύμφωνα με το αρ. 8 του N. 1652/1986, η Εταιρία μπορεί να αρνηθεί την παροχή των υπηρεσιών σε πελάτες ανά πάσα στιγμή, σε περιπτώσεις κατά τις οποίες ο πελάτης:
    α. Ασθενήσει από μεταδοτικό ή άλλο νόσημα το οποίο προκαλεί ενόχληση στους πελάτες του ξενοδοχείου
    β. Είναι μεθυσμένος
    γ. Παραβεί το νόμο (συμπ. του N. 1652/1986)
    δ. Σε κάθε περίπτωση παραβίασης των χρηστών ηθών.


    Ανωτέρα Βία

    Η Εταιρία δεν φέρει ευθύνη για κάθε απώλεια ή ζημία που προκύπτει από γεγονότα ή καταστάσεις πέραν του δικού της ελέγχου, συμπεριλαμβανομένου ενδεικτικά και όχι εξαντλητικά τρομοκρατικές πράξεις, φυσικά φαινόμενα, βλάβες οχημάτων, πόλεμος, κλοπές, κοινωνικές αναταραχές, απεργίες, αλλαγές νομοθεσίας και αλλαγές δρομολογίων.

    Στην περίπτωση που η Εταιρία δεν είναι σε θέση να παρέχει εν όλω ή εν μέρει τις συμφωνημένες υπηρεσίες λόγω ανωτέρας βίας μπορεί: α) να επιστρέψει τα χρήματα που αντιστοιχούν στην υπηρεσία που δεν παρασχέθηκε ή β) στην περίπτωση που καμία από τις συμφωνημένες υπηρεσίες δεν μπορεί να παρασχεθεί, μπορεί να δώσει στον πελάτη την δυνατότητα να επιλέξει μια άλλη ημερομηνία, υπό την προϋπόθεση ότι αυτό είναι εφικτό από το ξενοδοχείο.


    Αστική Ευθύνη

    Η Εταιρία δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για κάθε περιστατικό (τραυματισμός, απώλεια ή φθορά) που δεν είναι αποτέλεσμα δικών της πράξεων.

    Στην έκταση που επιτρέπεται από το νόμο, συμφωνείτε ότι η Εταιρία και οι εργαζόμενοι της δεν έχουν ευθύνη για οποιοδήποτε κόστη, έξοδα, απαιτήσεις, η ζημίες κάθε είδους (συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά οικονομικών απωλειών, φθορά ή απώλεια περιουσιακών στοιχείων, αποζημίωση από τραυματισμούς ή θάνατο) οι οποίο προκύπτουν ή συνέχονται με την παραμονή σας στο ξενοδοχείου και τις άλλες υπηρεσίες που παρέχονται από εμάς.

    Η Εταιρία δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για κάθε τι που προκύπτει ως συνέπεια δικών σας πράξεων, αμέλειας, πλημμελούς συμπεριφοράς, συμπεριλαμβανομένων και πράξεων που αντίκειται στους κανόνες του ξενοδοχείου ή το νόμο.

    Η Εταιρία μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη στο πλαίσιο ότι τέτοια ως άνω έξοδα, κόστη, απαιτήσεις ή ζημίες προκλήθηκαν ή σχετίζονται με πλημμέλεια της εταιρίας ή παραβίασης των υποχρεώσεων της που προκύπτουν από τους εν λόγω όρους η τις σχετικές διατάξεις του νόμου.


    Πολιτική Ιδιωτικότητας

    Η πολιτική ιδιωτικότητας που ακολουθεί η ιστοσελίδα “Irenepalace.gr” είναι συμμορφωμένη με τις οικείες διατάξεις της ελληνικής και της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, συμπεριλαμβανομένου και του Γενικού Κανονισμού για Προστασία των Δεδομένων (GDPR). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική ιδιωτικότητας που εφαρμόζουμε επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: Πολιτική Ιδιωτικότητας.


    Διαχείριση Παραπόνων

    Για οποιοδήποτε παράπονο ή οποιοδήποτε άλλο ζήτημα σχετικά με την κράτηση σας και τις λοιπές υπηρεσίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο: welcome@irenepalace.gr ή τηλεφωνικά στο +30 2241 056224


    Εγκυρότητα της Συμφωνίας

    Όλοι οι όροι του παρόντος θεωρούνται ουσιώδεις. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν συμφωνείτε με κάποιον από αυτούς, παρακαλούμε να μην ολοκληρώστε την κράτηση σας.

    Εάν οποιοσδήποτε από αυτούς τους όρους (συμπεριλαμβανομένων και οποιονδήποτε ειδικών όρων εμφανίζονται κατά τη διαδικασία της κράτησης) ήθελε κριθεί άκυρος, παράνομος ή άνευ εφαρμογής απο οποιοδήποτε δικαστήριο ή αρχή σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο, αυτός ο όρος εξαιρείται από τη σύμβαση ως μη συμφωνηθείς χωρίς να επηρεάζει την εγκυρότητα της εν λόγω σύμβασης και των λοιπών όρων αυτής, οι οποίοι παραμένουν έγκυροι και ισχυροί.

    Τα δικαιώματα σας από την παρούσα σύμβαση δεν μπορούν να μεταβιβαστούν σε τρίτους χωρίς τη δική μας γραπτή συναίνεση. Διατηρούμε τη δυνατότητα να μεταφέρουμε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας από την παρούσα σύμβαση σε τρίτα πρόσωπα χωρίς τη δική σας συναίνεση.


    Εφαρμοστέο Δίκαιο και Δωσιδικία

    Για κάθε αξίωση που προκύπτει ή σχετίζεται με τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένων και μη συμβατικών διαφορών) καθώς και για την ερμηνεία αυτών, εφαρμοστέο είναι το ελληνικό δίκαιο.

    Για κάθε διαφορά που προκύπτει ή σχετίζεται με τους παρόντες όρους αρμόδια είναι τα ελληνικά δικαστήρια.


    Εναλλακτική Επίλυση Διαφορών

    Για την εναλλακτική επίλυση τυχόν διαφοράς, μπορείτε να απευθυνθείτε στις ελληνικές αρχές εναλλακτικής επίλυσης διαφορών όπως η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνισμού (Πλ. Κάνιγγος, Αθήνα, www.efpolis.gr, τηλ.:1520, φαξ:2103843549), ο Συνήγορος του Καταναλωτή (www.synigoroskatanaloti.gr, Λ. Αλεξάνδρας. 144, 114 71, Αθήνα, τηλ.:2106460734, φαξ:2106460414.), και η πλατφόρμα Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: https://ec.europa.eu/consumers/odr.


    Αλλαγές των Παρόντων Όρων

    Σας συνιστούμε να διαβάζετε τους παρόντες όρους χρήσης για τροποποιήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα ή επιχειρείτε να κάνετε κράτηση. Η τελευταία τροποποίηση των παρόντων όρων έλαβε χώρα στις 24/05/2018.