Πνευματικά δικαιώματα

Δωμάτιο Standard

Τα standard δωμάτια μας είναι ευρύχωρα, άνετα και επιπλωμένα έτσι ούτως ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας κατα την διάρκεια των διακοπών σας. Τα περισσότερα από τα standard δωμάτια μας έχουν εκπληκτική θέα προς την παραλία μας η οποία είναι βραβευμένη με την Ευρωπαϊκή Μπλε Σημαία.

Από €70,00 ανά νύχτα Περισσότερες
πληροφορίες

Δωμάτιο Superior

Απολαύστε μια καταπληκτική διαμονή στα όμορφα επιπλωμένα και γοητευτικά superior δωμάτια μας. Τα περισσότερα από τα superior δωμάτια μας έχουν εκπληκτική θέα προς την παραλία μας η οποία είναι βραβευμένη με την Ευρωπαϊκή Μπλε Σημαία.

Από €80,00 ανά νύχτα Περισσότερες
πληροφορίες

Δωμάτιο Panorama

Απολαύστε μια εκπληκτική διαμονή στα όμορφα επιπλωμένα και γοητευτικά δωμάτια μας Panorama! Αυτά τα δωμάτια βρίσκονται στον τελευταίο όροφο του θέρετρου μας και έχουν εκπληκτική θέα προς την βραβευμένο με Γαλάζια Σημαία, παραλία των Κολυμπίων.

Από €80,00 ανά νύχτα Περισσότερες
πληροφορίες

Οικογενειακό Δωμάτιο

Εάν είστε διακοπές με τα παιδιά σας, τότε τα οικογενειακά μας δωμάτια είναι η σωστή λύση για τη διαμονή σας. Είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε την ευρύχωρη, λειτουργική και άνετη διαρρύθμιση τους. Τα περισσότερα από τα οικογενειακά δωμάτια μας έχουν εκπληκτική θέα προς την παραλία μας η οποία είναι βραβευμένη με την Ευρωπαϊκή Μπλε Σημαία.

Από €120,00 ανά νύχτα Περισσότερες
πληροφορίες