Μπαρ Aquarium

Ξεκινήστε τα βράδια σας στο μπαρ Aquarium. Σε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα, μπορείτε είτε να επιλέξετε να καθίσετε στον κλιματιζόμενο χώρο μας είτε στη βεράντα και να απολαύσετε τον καθαρό ουρανό και τα αστέρια, ενώ πίνετε το απεριτίφ σας ή το ποτό σας.

Ο Πάνος, πάντα χαρούμενος να γνωρίζει και να καλωσορίζει όλους τους πελάτες μας, είναι επικεφαλής του μπαρ Aquarium από την πρώτη μέρα που ανοίξαμε, είναι το πιό αγαπημένο άτομο του Irene Palace και θα σας προτείνει μερικά από τα καλύτερα κλασικά και εξωτικά κοκτέιλ! Θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας και θα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας περιποιηθεί. Θα τον βρείτε πάντα πίσω από τον πάγκο του μπαρ εκτός κάθε τετάρτης, μέρα που τραγουδάει στις ελληνικές μας βραδυές! Είναι δύσκολο να τον χάσετε, σωστά;

Κοκτέιλ, λικέρ και άλλα αλκοολούχα και μη ποτά είναι πάντα διαθέσιμα μέχρι μετά τα μεσάνυχτα. Οποιαδήποτε εκδήλωση, αθλητική ή κοινωνική εκπομπή μεταδίδεται πάντα στην τηλεόραση για την απόλαυσή σας.

Μπαρ Aquarium


Καθήστε άνετα στο μπαρ Aquarium και απολαύστε την ατμόσφαιρα του ή πάρτε το ποτό σας και παρακολουθήστε τις παραστάσεις από την ομάδα ψυχαγωγίας μας στη βεράντα μας ακριβώς δίπλα του. Οτι και να επιλέξετε να κάνετε εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας για να κάνουμε τη βραδυά σας αξέχαστη.

Εκτός από τα κοκτέιλ, μια ποικιλία κρασιών και σαμπάνιας είναι επίσης διαθέσιμη για να συνοδεύσει ειδικές περιστάσεις ή οποιαδήποτε άλλη μοναδική στιγμή.