Ζήστε τις καταδύσεις στη Ρόδο

Είτε είστε έμπειρος και ειδικευμένος δύτης η απλά περίεργος να ανακαλύψετε τον συναρπαστικό κόσμο των καταδύσεων, το Irene Palace Beach Resort είναι το κατάλληλο σημείο εκκίνησης για τις υποβρύχιες περιπέτειές σας!

Συνεργαζόμαστε με ένα από τα καλύτερα PADI καταδυτικά κέντρα της Μεσογείου για να σας προσφέρουμε αξέχαστες στιγμές γεμάτες διασκέδαση και αδρεναλίνη, πάντα σε απόλυτη ασφάλεια.
Ο συνεργάτης μας για τις καταδύσεις είναι το Κέντρο καταδύσεων Lepia και τα παιδιά που το δουλεύουν είναι ίσως τα πιο συμπαθητικά, δροσερά, ευχάριστα και φιλόξενα άτομα του νησιού! Είμαστε σίγουροι ότι θα τα αγαπήσετε!

Η ομάδα της Lepia θα σας παρουσιάσει τον υποθαλάσσιο κόσμο της Ρόδου και θα σας καθοδηγήσει σε συναρπαστικές καταδύσεις στην Νησίδα Πεντανήσου, σε εντυπωσιακά ναυάγια, όπως το Γιάννουλα Κ Ντακ και σε εκπληκτικές υποβρύχιες σπηλιές όπως η σπηλιά του τάφου του Κλεόβουλου !
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.lepiadive.com για περισσότερες λεπτομέρειες και εικόνες.

ΟΦΕΛΗ LEPIA ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ IRENE PALACE
Όλοι οι φιλοξενούμενοί μας έχουν τα ακόλουθα οφέλη για τις καταδύσεις τους με το κέντρο καταδύσεων Lepia:
- Δωρεάν μεταφορά από το Irene Palace στο κέντρο καταδύσεων και στις περιοχές κατάδυσης και ξανά στο τέλος των καταδύσεων
.
- Δωρεάν καταδυτικό εξοπλισμό για ολοήμερες καταδύσεις .

Καταδύσεις

Κάνετε καταδύσεις με Λεπία και Irene Palace και μεταμορφώστε τις διακοπές σας σε μια αξέχαστη περιπέτεια στο απέραντο γαλάζιο!