Ιππασία στη Ρόδο

Είτε είστε έμπειρος ιππέας ή απλώς περίεργος να ανακαλύψετε τον συναρπαστικό κόσμο της ιππασίας, το Irene Palace Beach Resort είναι το σωστό σημείο εκκίνησης για τις ιππικές περιπέτειές σας !

Συνεργαζόμαστε με έναν από τους καλύτερους ιππικούς ομίλους της Μεσογείου για να σας προσφέρουμε αξέχαστες στιγμές γεμάτες διασκέδαση και αδρεναλίνη, πάντα σε απόλυτη ασφάλεια.

Πρόκειται για τον Ιππικό Ομιλο Ρόδου Κάδμος και ο ιδρυτής του , Λάκης, θα χαρεί να μοιραστεί μαζί σας το πάθος του για την ιππασία και την αγάπη του για τα άλογα.

Μαζί του θα ανακαλύψετε τη ροδιακή φύση και ιππεύοντας θα σας καθοδηγήσει μέσα από βουκολικές δασικές διαδρομές και μαγευτικές παραλίες, αποκαλύπτοντας σας μερικές από τις πιο ομορφότερες και μαγευτικές ομορφιές του νησιού!

Εάν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ ιππασία πριν μην ανησυχείτε και να έχετε κατά νου ότι η ιππασία είναι για όλους. Είτε είστε ηλικίας 5 ετών ή μεγαλύτερος, ο Λάκης θα σας ταιριάξει με το τέλειο άλογο για να νοιώθετε άνετα σύμφωνα με τις ικανότητές σας, διδάσκοντάς σας όλα τα βασικά της ιππασίας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ιππικού ομίλου Kadmos στη Ρόδο στο www.rhodesriding.com για περισσότερες λεπτομέρειες και εικόνες.

Οφέλη για τους πελάτες του Irene Palace από το Κάδμος.
Για όλους τους πελάτες μας έκπτωση 20% στην τιμή για τις βόλτες με άλογο από τον Ιππικό Ομιλο Κάδμος.

Ιππασία

Κάντε ιππασία με το Kάδμος και το Irene Palace και απολαύστε αξέχαστες διακοπές στο νησί των Ιπποτών!